NEWS

ALGEMENE VOORWAARDEN
GIVEAWAY PARIJS

(18/05/2023)

Als je deelneemt aan promoties of giveaway’s van MASATO BV ga je volledig akkoord met onze algemene voorwaarden en verklaar je dat je aan alle vereisten voldoet om in aanmerking te komen voor promoties en giveaway’s van MASATO BV.

Om in aanmerking te komen moet je woonachtig zijn in België of Nederland en minstens 18 jaar oud zijn. MASATO BV kan op elk moment een bewijs van leeftijd en/of identiteit vragen. Wanneer de deelnemer hier geen bewijs van kan verstrekken kan MASATO BV een deelnemer op basis hiervan uitsluiten.

MASATO BV behoudt zich het recht voor om naar eigen oordeel de actie of promotie op elk moment te annuleren.

Op de socialmedia pagina @masatoofficial wordt de deelnameprocedure toegelicht alsook een link met vermelding naar de website: www.masato-official.com waar je de algemene voorwaarden kan terugvinden.

De giveaway gaat van start op 17 mei 2023 en zal eindigen op 31 mei 2023. Deelnames na 31 mei 2023 zullen niet worden geaccepteerd.

MASATO BV voorziet enkel de reiskosten naar en van Parijs en dus geen verblijfskosten ter plaatse. Meta (Facebook & Instagram) zijn op geen enkele manier verbonden aan deze actie. Deze actie wordt volledig georganiseerd door MASATO BV.

De winnaar wint 1x 2 treintickets naar Parijs met vertrek en terugkomst vanuit België of Nederland op dezelfde dag. De prijs kan niet worden gewijzigd of omgezet in een geldbedrag en is niet overdraagbaar. Bij wijzigingen of stakingen bij de spoorwegen zal MASATO BV in overleg met de winnaar een nieuwe afreisdatum kiezen.

Na de bekendmaking zal de winnaar via instagram een bericht krijgen dat hij/zij gewonnen heeft. Verdere communicatie zal via mail info@masato-official.com verlopen.

De winnaar zal via mail de voorgestelde afreisdata krijgen waar hij/zij een keuze uit kan maken.

De winnaar ontvangt ten laatste één week voor vertrek zijn/haar tickets.

De winnaar gaat er mee akkoord dat zijn/haar naam op social media mag gebruikt worden voor promotionele doeleinden; MASATO BV heeft hier geen aanvullende goedkeuring voor nodig.

De winnaar krijgt de keuze uit verschillende data in de periode augustus/september en zal binnen deze periode afreizen naar Parijs.

Wanneer de exacte data en namen van de reizigers zijn doorgegeven is het NIET mogelijk deze in een later proces nog te wijzigen.

Op donderdag 18 mei zal de giveaway van start gaan op Instagram.
De actie wordt verzorgd door @mattheusjonckheere en @masatoofficial.
Op 31 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar mag nog één persoon meenemen op zijn/haar dag citytrip naar Parijs.

De winnaar wordt bekend gemaakt door @masatoofficial & @mattheusjonckheere

Wat moet je doen om kans te maken?

- Like de giveaway post op Instagram
- Tag 2/3 vrienden in de post
- Volg @masatoofficial & @mattheusjonckheere
- Deel dit bericht in je story